Opinie Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. milunio

milunio Półbóstwo forum

"Łatek niedostatek" chyba xDxD grabi nie ruszam, ot co ;). Co najwyżej kolorowanki weekendowe.

2. Frytka2012

Frytka2012 Komandor forum

Witam ranne duszki;)
    w realu, hmm, wole skladac meble niz szycie;), to i na farmie tym razem spoczynek od siania,:)
    zwierzatka i drzewka zawitaly na farme, mam braki w stodole i w misjach,;),
    Pozdrawiam, milego dzionka;)
    aha, gdzie postawic stajenny z mrowkami, zeby mrowki dostac?xD

Ostatnie edytowanie: 28 listopada 2019
  3. SperanzaE

SperanzaE Baron forum

Zrobię ile się da. Dopiero dzisiaj przeczytałam poradnik. Farma zupełnie nie przygotowana ale coś się zrobi.

4. AngelGina

AngelGina Generał forum

Tak samo lubię chmurki ze skrzyneczkami, to pnącze mnie nie zachęca ;), ale kuponiki się przydadzą (tego nigdy za wiele ;)), więc coś tam połatam :D

5. ewelina24.097

ewelina24.097 Zaawansowany

Najbardziej załamuje widok screna w poradniku :(... poziom, FL, SG ..:cry::cry::cry:

6. fkamil

fkamil Komandor forum

Z tego co zrozumiałem to są tylko dwa kupony tam niżej w tabelce. Pomocnicy aktywują się automatycznie po zgarnięciu nagrody. Miałem nie grać jak wcześniej napisałem, ale skuszę się na te gwiazdki bo bieda u mnie aż piszczy :).
    Powodzenia koleżanko, eventówkę wyślę Ci wieczorem :)

7. hator

hator Ekspert forum

I tu bym się podpisała obiema łapkami, ale mogę niestety tylko lewą :p
    Ze złamaną prawą ręką ciężko będzie szyć, ale może choć na jeden kuponik ta lewa zapracuje, coby następny evencik lżej było :D

8. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Hmm... wiesz o tym, że w poradniku (tym i innych) są grafiki z konta testowego, a nie z rzeczywistego, prawda?

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Czy jeśli potrzebuję gwiazdek:

To muszę, jeśli będzie taka tkanina jak ta mini koszula :), połączyć je z drugą taką samą? Przepraszam, ale nie grałem ostatniego takiego eventu i wolę dopytać doświadczonych graczy.

10. BA_Marion

Musisz połączyć ze sobą jak najwięcej łatek tego samego rodzaju. Im więcej, tym więcej przedmiotów przypisanych do danej łatki otrzymasz. W Poradniku są tabelki i np. w przypadku gwiazdek - za połączenie ze sobą dwóch łatek otrzymasz 1 gwiazdkę, ale gdy tych łatek będzie 3 w grupie - już 3 gwiazdki.

11. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

edit ; po przemyśleniu postanowiłam jednak siać ;) bo co ma robić farmer jak nie orać lub siać :pxD:p

12. fkamil

fkamil Komandor forum

Dziękuję serdecznie za wytłumaczenie, będę działał :)

@magdusia668 zawsze może odpocząć i podjeść smakołyków ze spiżarni :)

13. magdusia668

niby można :p ale jak już się najem tych smakołyków ;) to trzeba gdzies to spalić:p więc w pole ruszam xD

14. BA_Marion

W sumie to dość mało kłopotliwa impreza... Jedna łąka... Będę sypać zwykły nawóz i pewnie 5 zbiorów dziennie zrobię. To że kolekcjonuję eventowe pnącza to jedno, a drugie - bardzo mnie kuszą ekskluzywne perfumy w sklepiku:) Planuję trochę ich przehulać w ramach atrakcji Czarnego Piątku, sklepik z lekka pokryje ubytki;)

15. magdusia668

no i mnie właśnie te perfumy oraz kupony przekonały do zmiany zdania;)

16. fkamil

fkamil Komandor forum

U mnie problem z gwiazdkami, chciałem ulepszyć obornik bo mam pojemność tylko 200 sztuk i ciągłe kupowanie go co pole mnie męczy.

17. magdusia668

wypadło 127 szpulek i 27 guzików ... nie wiem czy to dużo czy mało ...-.-

MYSZKA2005 i fkamil lubią to.
  18. fkamil

fkamil Komandor forum

Miałem posadzone drzewka Surmia XL na dwóch polach:

MYSZKA2005 i magdusia668 lubią to.
  19. kasia_79

kasia_79 Młodszy ekspert

A mnie 108 szpulek i 35 guzików

MYSZKA2005 i magdusia668 lubią to.