Opinie Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika Eviana, 27 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tequilator

Tequilator Zaawansowany

Cóż znowu narzekania. Event dla mnie niezły. Właśnie planowałem na tydzień całą farmę drzewkami osadzić (po dożynkach pustki w stodole) i wykorzystać bonusy na owoce , a u proszę - wydarzenie jak znalazł.

2. Daisy44

Daisy44 Półbóstwo forum

A ja nie robię:p i też bez czytania poradnika;)xD Nie lubię tej machaniki:wuerg: powodzenia robiącym:)

3. busia1

busia1 Aktywny autor

jak każdy tak i ten robię,a i parę ciekawych nagród jest do kupienia a przy okazji i coś z misji się zrobi .

4. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

wlasnie dla pnacza robie. przynajmniej u mne 6 mln pd miesiecznie piechota nie chodzi:):)
    niby nie za wiele przy potrzebnych miliardach, ale lepiej miec niz nie miec:):)
    jedno pole dla mnie super, bo pozostale moga pracowac pod misje w spoldzielni.

5. jagoda1953

jagoda1953 Chodząca legenda forum

Witam

Ja oczywiście robię,na luzie,zobaczymy co uszyje,tylko czasu przy tym zejdzie.A reszta to w trakcie.Parę drzewek sobie postawie na głównej dla ozdoby, może coś z nich wypadnie :) A pnącze jak pnącze, jeść nie woła to może sobie powisieć i popracować na farmę :) A sianie na jednej łące ok, na innych będzie można podgonić zwierzaka bo zbliżą się hodowlane to warto zapasy porobić,wiec wszystko super.Miłego dnia życzę

6. kasik778

kasik778 Ekspert forum

Uff wreszcie nic nie muszę burzyć na farmie, bo i tak mam warsztaty i drzewa, pnącze trochę słabe (ja lubię te ze skrzynkami8)) ale i tak zrobię choćby dla kuponów na kombajn:)

7. aisunel

aisunel Generał forum

Fiu,fiu ilosc pomocnikow i kuponow oszalamiajaca;).Musze, tymbardziej,ze na oparach juz jezdze:p.Bardzo interesujace i mile wydarzenieo_O

8. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

Taa .No po prostu fantastyczne to wydarzenie. Mam lepsze rzeczy do zrobienia w tej grze.

9. fkamil

fkamil Komandor forum

Szkoda, że nie ma żadnej skrzyneczki z pnącza, pomocników mam wykupionych do połowy stycznia więc odpuszczę sobie ten event. Życzę powodzenia wszystkim którzy jednak będą robić, a moich szanownych sąsiadów proszę o sowy co mam wysyłać w prezencie codziennym :).

Edycja: ok zmieniłem zdanie, spróbuję zagrać, może nie pod główną nagrodę, ale uzbierać trochę gwiazdek bo mam 7, a runy aż krzyczą aby je nakarmić :) dziękuję @MYSZKA2005 za pomoc :)

Ostatnie edytowanie: 27 listopada 2019
  10. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie tez pas:)

11. milencia_em

milencia_em Fanatyk forum

Dla pomocników i kuponów na nich postanowiłam zrobić, ale ile się uda to się okaże - nie wydaje realnej kasy wiec praktycznie cały czas wszystko robię ręcznie i pomocnicy bardzo się przydadzą, a i kuponami nie pogardzę :D
    Tak więc powodzenia wszystkim walczącym i miłego odpoczynku nie robiącym ;)

12. jagódka133

jagódka133 Fanatyk forum

ostatnio nie mam chęci do farmerowania więc postawię sobie orzechy i niech rosnął. zbiór raz na dobę i gitara. Nagrody średnie więc odpuszczam.

13. niebo016

niebo016 Generał forum

:music:A czasem w tych łatkach- dostatkachxD ci pomocnicy chyba to od razu się uruchamiają? Kupony na kombajn to używasz kiedy chcesz.8)

14. aisunel

aisunel Generał forum

Nie ma nigdzie wyjasnione ale pomocnicy raczej od razu startuja,a kupony do skarbca;)

15. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

16. aisunel

aisunel Generał forum

Rico szacun,za kawalek pracy;).Nasze Modery wychodza z zalozenia,ze jestesmy tak inteligentni gracze,ktorzy wiedza,iz jest to oczywista-oczywistosc:)

Taa.Z najedzonym nie pogadasz:p

Twoje posty połączyłam. Przypominam ponownie, że na forum nie wolno pisać swoich postów jeden bezpośrednio pod drugim.
    MOD_Zła

Ostatnio edytowane przez moderatora: 27 listopada 2019
  17. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Skoro i tak pomocników kupię,to mi te łatki nie pasują i pasuję...

18. aisunel

aisunel Generał forum

Goska!.Ale kuponikow nie kupisz,czyzby jakas premia Free;)

19. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Nawet by mi do głowy nie przyszło, że nie robisz, słać będę. Ptaszysko pofrunie.

20. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Ta mechanika z jednym polem, to (znowu) tak z okazji pakietów /czarno-piątkowych/ wzmacniających PD? To nie lepiej już nie robić eventu, lub przynajmniej nie wymagać zbioru z zegarkiem w zębach co 4h (bez wody i qupy) od robiących?
    Zostałam przygnieciona wykluczającymi się (moim zdaniem) ofertami, które tak bardzo się pogryzły,że ślad za nimi zaginął.
    Więc leżaczek, w każdy możliwy sposób.:inlove:

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.