Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika nowicjusz, 21 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

Prawda czy zart?

Poza tym mam pytanie.. po jakim czasie zakladacie klodke na temacie. Chodzi mi o czas od Waszej ostatniej odpowiedzi

Ostatnio edytowane przez moderatora: 21 sierpnia 2019
  2. zzizzie

zzizzie Chodząca legenda forum

Post pod postem.
    Tak nie wolno.

A poza tym to nie obraź się, ale okropnie przynudzasz z tym pytaniem o prawdę/żart.
    To już za drugim razem nie było śmieszne, a teraz jest... hmm, daruję sobie stosowny przymiotnik, w każdym razie śmieszne nie jest.
    Nie szkoda ci klawiatury?

Odpowiedź 1: prawda.
    Odpowiedź 2: to zależy, najczęściej wątek jest zamykany, kiedy jego autor mimo obecności na forum nie wykazuje zainteresowania losami własnego pytania i odpowiedzi na nie.

3. nowicjusz

nowicjusz Naśladowca mistrzów

zzizizziedla dla mnie nie jestes osoba kompetentna zeby udzielac mi odpowiedzi. I co kolejny raz probujesz mnie obrazic? Nie ladnie

martajolka81 lubi to.
  4. glajda1011

glajda1011 Moguł forum

Daj sobie na luz, zzizzie nikogo nie obraża. lecz zwróciła Ci uwagę, że się powtarzasz.
    Po drugie czy ty czytasz poradniki ewentowe oraz kalendarz ewentów i imprez na farmie?
    Ewentualne zmiany do imprez są ogłaszane w oddzielnych komunikatach ogłaszanych na forum.
    Wiem, też nie jestem kompetentną osobą do udzielania informacji. To tyle na Twoje pytanie.
    A ewent oczywiście robię, a ile zrobię tyle mojego :)

Anhedrea, cyfrzakk oraz zzizzie lubią to.
  5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Graczom dziękuję za pomoc.

Autorze wątku - odpowiadam na pytanie - Tak Prawda.

Zapraszam raz jeszcze do tego posta i jako że temat ten został wyczerpany - zamykam wątek.

glajda1011 lubi to.
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.