Opinie Łatek dostatek

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 21 sierpnia 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

marciaaa84 - Twój kolejny post usunęłam. Nic nie wnosił do tematu wątku. Jeszcze raz proszę o zaprzestanie komentowania pracy ekipy.

W temacie eventu - jeszcze nie wiem, czy robię, ponieważ teoretycznie jestem na wycieczce. Jeszcze nie miałam czasu zajrzeć do poradnika i go poczytać, więc nie wiem, czy warto.

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Skargę na pracę członków Ekipy zgłaszaj proszę do PT, taka prośba już padła wcześniej.
    marciaaa84 Twój kolejny post usunęłam, bardzo proszę nie zaśmiecaj wątku eventowego postami niezgodnymi z Regulaminem forum i zasadami działu. Tym razem upominam słownie, za kolejne tego typu posty i ignorowanie próśb członków Ekipy otrzymasz punkty karne.

3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

marciaaa84 prosiłam wyżej i podałam sposób składań skarg i zastrzeżeń. W związku z niezastosowaniem się do mojej prośby i kolejny post niezwiązany z tematem otrzymujesz punkty karne zgodnie z punktem Regulaminu forum:

2.10. Podważanie decyzji członków ekipy/skargi na ekipę

Ekipa dba o porządek na forum i należy stosować się do jej poleceń. Ignorowanie tych poleceń będzie skutkować nałożeniem punktów karnych.

Jeżeli nie zgadzasz się z decyzją członka ekipy, to możesz napisać skargę w odpowiednim dziale na forum. Na forach, które nie posiadają działu skarg, zgłoszenie należy kierować bezpośrednio do pomocy technicznej. Zabronione jest omawianie decyzji ekipy w wątkach innych niż do tego przeznaczone.

Kara:
    11 - 51

Twój post usunęłam.

4. nuka20

nuka20 Nadzorca forum

Nie wiem czy to klasyfikuje się jako "robienie eventu", bo po prostu skorzystam z okazji do pogrania w nową mini gierkę (która zapowiada się ciekawie). Robię "soczki", więc zbieram (jako tako) regularnie, i nie będę wobec siebie aż tak złośliwa, by sobie tego farmowania trochę nie urozmaicić, przy okazji "grzebiąc" i w tym wydarzeniu. Nagrody jak nagrody, o ile dobrze zrozumiałam poradnik, zależą od rodzaju ( i ilości) szmatek, i nie wiem czy "przyjemniejsza" do rozegrania (dla mnie) mini gierka, nie będzie ze szkodą dla jakości (hmm..) zdobywanych nagród. Jak zawsze wyjdzie w praktyce. Uda się połączyć przyjemne z pożytecznym - dobrze, nie uda się - to będzie tylko przyjemnie.

5. klonek68

klonek68 Generał forum

jak zwykle;) robię....a co mam do straceniaxD

6. waderówek

waderówek Chodząca legenda forum

xDxDxD
    Z tym urlopem od farmerowania nie jest prosta sprawa;)
    Dominowe cudo trza zaliczyć, z racji nowej mechaniki:D
    A i TkanicjaxD, i do niej igła z nitka też się nasieją/wypadną. Nawet na Baha:)
    Po to te eventy som, żeby się udało:D
    Bo jak nie, to zakupów nie będzie;)
    Bo to sukces rodzi potrzebę powiększenia sukcesu;)

anna0089, margaretazet oraz hlnrys lubią to.
  7. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Widzę, że łatek dostatek jest jeszcze przed rozpoczęciem ewentu.8)
    Jak się ewent zacznie trzeba uważać, żeby zbytnio się nie pokłuć.:pxD
    Tańcowała igła z nitką,
    Igła - pięknie, nitka - brzydko.
    Igła cała jak z igiełki,
    Nitce plączą się supełki.
    Igła naprzód - nitka za nią:
    „Ach, jak cudnie tańczyć z panią!”
    Igła biegnie drobnym ściegiem,
    A za igłą - nitka biegiem.
    Igła górą, nitka bokiem,
    Igła zerka jednym okiem,
    Sunie zwinna, zręczna, śmigła.
    Nitka szepce: „Co za igła!”
    Tak ze sobą tańcowały,
    Aż uszyły ze skrawków wzorek cały.;):)

8. Zwierzaczek2311

Zwierzaczek2311 Wielki mistrz forum

Z braku widelcy zebrałam rano różę, posadziłam szybko hortensję i chryzantemę na super nawozie a co :) i czekam na start, ile dam radę tyle zrobię może nagrody nie są powalające ale robiąc po trochu każdy ewent ładnie się skumulują nagrody, z wcześniejszego nie mam pnącza ale wzięłam nagrody jakie chciałam i jest mały postęp do przodu :)

9. Czarna_mamba_3

Czarna_mamba_3 Czeladnik forum

Czy nie miało być na start 13 łatek? Dostałam 10 szt.
    edycja
    3 szt są jak się rozpocznie grę a 10 szt jest dodatkowych, czyli jest 13 szt.

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2019
  10. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

A 3 już czeka na ułożenie na planszy. Łącznie dostałaś 13.

11. *dzuga*

*dzuga* Komisarz forum

bardzo mi się ta gra podoba!
    I wylosowałam 3 x +1 do zbiorów ;)

Ostatnie edytowanie: 22 sierpnia 2019
    Cardamon i anna0089 lubią to.
  12. hlnrys

hlnrys Chodząca legenda forum

Pierwsze koty za płoty, znaczy pierwszych łatek dostatek:;)
    Bardzo ciekawe.
    Życzę jak największych "pól".

13. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Ładnie to tak trzech na jedną? Eh
    513 szpulek z 3 pól trzciny, 2 menazerii i jednej manufaktury. Po bokach różne drzewa.
    Mod Marion, duże te zmiany są w poradniku?

14. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Bilonge, już są. Jeszcze ciepłe ;)

15. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

<ciach>

Wylotek sporo, gierek jeszcze nie zaczęłam, ale @hlnrys mnie zmobilizował swoim postem, więc idę poszaleć.

Fragment nie związany z eventem usunęłam
    MOD_Marion

16. -norbijas-

-norbijas- Chodząca legenda forum

u mnie byl max z tej samej rosliny.....
    reszta pol jaski+ kilka drzewek(one pozniej)

17. agniecha$

agniecha$ Chodząca legenda forum

A gierka nie bardzo
    ale szkolę się :oops:;)

z płaskurki z 3 łąk tak piknie wyleciało [​IMG] o_O:inlove:
    chyba się coś im popsuło :pxD

18. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

W sumie miałem 496 poletek no i pudełka oraz drzewka xxl i zwykle. To dobry wynik. Zresztą napisali duża wypadalnosc.
    Swoją drogą sporo ujeli w 4 misji

19. ~czarodziejka

~czarodziejka Wszystkowiedząca wyrocznia

Kurcze strasznie żmudne to dopasowywanie klocków, za dużo czasu "pożera" ta gierka...

20. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Z lekkim opóźnieniem zaczynam ewent, chwalicie się igiełkami to sprawdziłam jak u mnie jest.

Z hortensji, kilku drzewek, menażerii, manufaktury i ogrodu wypadło 554 i 3 od sąsiadów, No to chyba rekord jest.:D

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.