Opinie Łatek dostatek IV

Discussion in 'Archiwum - centrala' started by BA_Czerwona, Sep 8, 2020.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Dzień dobry:)
    Ilość tych talarków to trochę i od naszych ,,krawieckich,, umiejętności zależy :) im więcej tych niebieskich skrawków uda się ze sobą ześciebolić tym więcej nam za to zapłacą - ja w 34-rech grach 45 talarków wyścieboliłam, trochę tak sposobem; czmychając czym prędzej z plansz na których za dużo.. kłód pod igłę mi nawtykali :pxD
    Hmmm...- no nie wiem...nie wiem, czy na cośkolwiek zda się wiara tam, gdzie nie ,,modlitwa,, skutkuje, a ,,ofiara,, :p
    - a szczęście to taki rajski ptak , który u nikogo nie zostaje na stałe i nikt go nie ma na własność, co najwyżej na jakiś czas :music: i podobno;
    ... gdy zacznie z ręki jeść
    kiedy zacznie mleko pić
    przestanie być czym jest
    nie będzie długo żyć...

To i tak wczoraj byłaś lepsza ode mnie :p;)
    Echhh, tak sobie tu czytam, czytam i tak się zastanawiam jak długo jeszcze dam radę wytrwać w ewentach bez ,,modernizacji,, mojej małorolnej gospodarki - jeszcze do niedawna wszystko szło dość sprawnie, ale coraz wyraźniej widać , że bez nabycia odpowiedniej liczby tych pomagierów o wdzięcznym ,,imieniu,, Jasiek, jak też i innych ,,udogodnień,, to chyba trzeba się będzie pożegnać z ewentami
    i przekształcić w jakiego sadownika :music: albo hodowcę :p

Last edited: Sep 10, 2020
  2. xBabciaEwa

xBabciaEwa Chodząca legenda forum

Doberek .
    Uwielbiam ten ewent , prosty , ładnie wypadajki lecą .
    Jeszcze 41 układanek mi brakuje i będzie całość .
    W złotym splocie 100% do stodoły i poszło .

3. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

Wczoraj trochę poszalałam,to dziś na spokojnie-176 zrobionych,225 talarków-jeszcze nic nie kupuję...

4. aisunel

aisunel Generał forum

Jutro odpalam 200% do diamentu i lece po calosci,bo tych talarkow sporo potrzebneo_O.Kolo u mnie martwe,narazie 60 szmatek ulozonych i 70 talarow,cienko ale jutro to zmienimy:p.Roslinek zrobie na maxa i pozniej tylko drzewka,bo tych zmieniarek malutko.Powodzonka wszystkim:)

5. AngelGina

AngelGina Generał forum

No i w tym sęk :) Uszyłam 81 skrawków, a uzbierałam zaledwie 44 talarki :D, a to przez moją nieuwagę, bo tak bezmyślnie sobie je układałam i nie przykładałam specjalnej uwagi do niebieskich łatek, bo myślałam, że dają gwiazdki- te na farmę :D, a to talary... jakże cenne :D, dopiero po jakimś czasie się zorientowałam, że one są najważniejsze :)
    Szyję dalej :D

6. SuperWioska

SuperWioska Mieszkaniec forum

/??
    nie umiem ani jednego skrawka umieścić na planszy nie mówiąc już o tym, że by je ze sobą łączyć,. Jak zacząć?

7. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Zaczynasz układać przy guziku. Każdy następny kawałek - dokładasz biały do białego lub z drugiej strony guzika

8. kaska860

kaska860 Wszystkowiedząca wyrocznia

Jak dla mnie itemu "mocna tkanina" w ogóle się nie opłaca wyciągać z paska, ani wydawać GT na jego ulepszenia. Zamiast tego wolę ekskluzywne perfumy czy inne kupony.

9. kalinamala

kalinamala Fanatyk forum

Tak ,,bezmyślnie,, to trochę szkoda :) - nawet jak ktoś nie zamiaruje większych zakupów robić tam w tym sklepiku , to może sobie innych dobroci trochę wydziergać - ja oprócz niebieskich kwadracików, to jeszcze tych czekoladowych/wytłaczanych staram się jak najwięcej ze sobą połączyć , bo a nuż Fortunie się co odwidzi i mi procenta jakiego rzuci :music::D tak więc...przezorny zawsze ubezpieczony :pxD

10. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Mój najlepszy wynik z jednej planszy, nie wiem jak mi się to udało, zmieniłam 3 łatki i wyszedł niezły materiał :music:

62.png

Ale w większości tylko po kilka talarów udaje się zdobyć :(

Po dopasowaniu na planszy trzeba jeszcze kliknąć w te skrzyżowane strzałki:

11. magdusia668

magdusia668 Fanatyk forum

255 uszytych :p zgarnęłam co chciałam i koniec :D

12. Bilonge

Bilonge Wszystkowiedząca wyrocznia

Witam
    Item na którym mi zależało już stoi [​IMG]

Sieję dalej żeby zdobyć pozostałem nagrody ze sklepu

13. gosiagosia60

gosiagosia60 Chodząca legenda forum

A mi się spodobała zamiana łatek,więc drzewka 12 h posadziłam...Sypnęłam znowu SN :oops: mam już 217/245....I talarków 269 na +,bo tylko ulepszenia tkanistyczne na razie wzięłam.Reszta czeka...:p
    Kurde,jak człowiek nie ma SN,to problem wielki a jak ma,to sypie gdzie bądź-obiecałam sobie komasowanie ale niecierpliwa jestem strasznie...To fiuuu.....tysiączek poszedł;)

14. Pryku

Pryku Weteran forum

Ja nie robie i dobrze mi z tym, kilka misji musze ukonczyc wole drzewko ktore co 21h da mi nawoz niz jakis bonus do pd i tak mam ich sporo

15. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

a tak zapytam,który poziom masz?xD150 łatek uszyte;)

16. Pryku

Pryku Weteran forum

a tak sobie odpowiem ze 218, pozniej zaczalem i nawet nie mam 1sek roslinek jak Wy... jakiegos pecha mam wiec staram sie nadrabiac misjami z tymi baobami jak Wy to nazywacie

17. magdalena

magdalena Weteran forum

Hej.
    Chyba starzeje się na tej farmie.
    Jak widzę ile zrobiliście to mnie przeraża.
    Ja sobie bez koła i innych wspomagaczy radzę (woda i kupa wystarczy, a SN tylko na rozsiew).
    Szkoda mi wspomagaczy na ten ewent.
    Mam na razie 71 skrawków i dobrze mi z tym.
    Pozdrawiam wieczorową, a może barową porą ;)

18. MYSZKA2005

MYSZKA2005 Weteran forum

u mnie dopiero 59 i tak na spokojnie skrawek do skrawka staram sie dokladnie dopasowac, tak zeby szwy wyszly profesjonalnie. nie bawie sie w samo fastrygowanie, dlatego tak wolno mi to idzie:):):)

19. Marzenakruczek

Marzenakruczek Generał forum

zrobi się powoli co będzie to będzie

magdusia668, MYSZKA2005 and magdalena like this.
  20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

ukłony z poziomu 227,,mam wszystko o czym piszesz,,pewnie nie umiem wykorzystać możliwości,,dlatego PD tak mnie kręci;)

w sklepie wykupiłam ulepszenia itemów:)

Thread Status:
Not open for further replies.