Opinie Łatek dostatek IV

Temat na forum 'Archiwum - centrala' rozpoczęty przez użytkownika BA_Czerwona, 8 września 2020.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dantic3

dantic3 Chodząca legenda forum

los to tak jak w toto lotto :D ja mam tak pół na pół tak doradzili farmerzy :D

2. niebo016

niebo016 Generał forum

8)Ja na całym polu wystawiłam 202 wysoko punktowane drzewa XXl na guziki i wypadajki, bo ze zwykłych gruszek czy jabłonek guzików nie będzie. 8)Na razie nie wiem ile potrzebuje ewentówki, bo nie wiem jak będą mi się pojawiać gwiezdne talary.8)

magdusia668 i izabell2468 lubią to.
  3. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

Liczba wypadajek zależy raczej od długości wzrostu, a nie od wysokich punktów.
    Przed ewentem warto wystawić drzewa 20 godzinne.:)

4. CiociaUla

CiociaUla Czeladnik forum

Nigdy nie udało mi się dokończyć łatkowych eventów zapewne teraz też tak się stanie.U mnie wypadajki wylatują słabo,ale zawsze coś ugram.W końcu to tylko gra,cieszyć się będę z każdego postępu

5. MOD_Zła

MOD_Zła Forum Moderator Team Farmerama PL

Tutaj jest sytuacja, kiedy można z nagród cząstkowych za układanie łatek uzupełnić zapasy nawozów, czy SP.

6. niebo016

niebo016 Generał forum

Wystawiłam 20 godzinne drzewa i nałożyłam XXl żeby były szybciej :) a ile guzików wypadnie, to się jutro okaże :)

magdusia668 lubi to.
  7. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

A ja sobie o drzewach zapomniałam :oops: może jutro jak nie zapomnę to ze 3 ogrody postawię i co wyleci to będzie. Powodzenia w szyciu wszystkim życzę :)

8. bogusiak80

bogusiak80 Chodząca legenda forum

Wszyscy przygotowani a ja jak zwykle w lesie.Miałam wczoraj schować zwierzaki i postawić drzewa ale z pośpiechu nakarmiłam je i mam tylko 25 drzew.:( Ale ,że nie lubię przyszywać nawet guzików jakoś to przeżyję.;)

9. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

W sumie bez guzików można się obejść... Wystawiłam jednak drzewa na start. Trochę z żalem, bo wolałabym coś posiać, ale skoro już są, to niech chociaż sypną guzikami więcej niż symbolicznie... Zobaczymy:)

10. Sookie

Sookie Chodząca legenda forum

postawiłam klony cukrowe. I baobaby przesadziłam...Zobaczymy

11. izabell2468

izabell2468 Półbóstwo forum

Z całej łąki różnych drzew, ale wszystkie 20-godzinne, mam 69 nitki i 32 guziki. To bardzo słabo - spodziewałam się więcej. Niestety nie mam na polach JC, mam tylko jednego na drzewie.
    A na dodatek rozproszona złością zapomniałam wstawić w sloty b. niewinność i kerstol, i teraz rozsiew będzie mi trwał 2 godziny, wrrr:mad::mad:

12. Kloni17

Kloni17 Książę forum

no to start wygląda u mnie tak że z drzew mam 42 guziki i 103 nici

magdusia668 i izabell2468 lubią to.
  13. danabog

danabog Mieszkaniec forum

U mnie 170 nici i 8 guzików, koło było łaskawe, do tego doszedł bonus za żniwa i na 1 dużym polu rosną 23 roślinki

magdusia668, bacowa70 oraz izabell2468 lubią to.
  14. -mala159-

-mala159- Chodząca legenda forum

85 nici i 46 guzików na start,łaka w klonach,ale nie ma tragedii najwyżej pójdzie w ruch krokus 8)

15. panoramaogrodnicza

panoramaogrodnicza Chodząca legenda forum

U mnie z 20 godzinnych drzew różnej maści wyleciały 53 guziki i 136 igieł z nitkami.:)

16. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

widzę w młynie 153 nitki,,to z hortensji,,0 guzików bo drzewa 26 sztuk zebrałam rano,,to wystartowaliśmy z tym szyciem,,powodzenia:):):):):):inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:wszystkim

17. bacowa70

bacowa70 Chodząca legenda forum

Miałam na łące wierzbę iwa, wierzbę całolistną, brzozę i kilka orzechów w ogrodzie dendrologicznym. Odpaliłam 2 gałązki zwiększające szansę na uzyskanie narzędzi (podobno pomagają) i wystawiłam 8 jaśków.
    plus do tego 4 igły i 2 guziki, które zdjęłam, żeby zrobić miejsce jaśkom.:)
    Użyłam guzików do wymiany skrawków w tych darmowych układankach i tak mi wyszło "zamienił stryjek . . ." Nie wystawiam już drzewek.

18. Anhedrea

Anhedrea Chodząca legenda forum

Różne drzewa 20 godzinne - guziki 51, igły 126.
    O Jaśkach zapomniałam:p

19. martajolka81

martajolka81 Ambasador forum

Dobry, 63 guziki i 156 igieł. Całkiem.....ale te guziki to jednak mi są po nic.

20. aleksandra

aleksandra Cesarz forum

tak myślałam,,te guziki jak są to fajnie:),,jak nie ma też dobrze,,;)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.