Ładunki z itemów

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika dirkpitt, 9 lutego 2025.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. dirkpitt

dirkpitt Forum Pro

Dzień dobry , będę wystawiał piccolaki. Gdy po otwarciu skrzyni cokolwiek wypadnie to jak najlepiej zrobić by item do paska i nie stracić ładunków ? Czy jest taka możliwość ? ewentualnie jak najlepiej postąpić by zachować ładunki - zwłaszcza gdyby ,, dyniowy ,, obfitował.

2. ChibiWeiWuxian

ChibiWeiWuxian Półbóstwo forum

Najlepiej to wystawić piccolaca w miejscu gdzie nie będzie z niczym kolidował a więc w moim przypadku jest to ogród ozdobny. Wiem, że inni (ci bardziej doświadczeni) stawiają nawet na leśnej/dzikiej ale dla takich ogarniających farmerów jak ja to lepiej nie marnować sobie tych miejsc bo jednak event, uprawy i te sprawy. A jak trafi się item z ładunkiem to niestety trzeba zebrać co daje i wtedy schować do paska lub przenieść w inne miejsce. Jak od razu schowasz do paska to stracisz ładunki a szkoda czasami zielonych kropelek, florena czy skrzynki. Wiec jak dla mnie ważne jest miejsce jego postawienia:D:D

Ostatnie edytowanie: 9 lutego 2025
    bogusiania lubi to.
  3. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Witam.

Itemy z dodatkowym ładunkiem trzeba wykorzystać, jeśli usuniesz je przed wykorzystaniem to stracisz dodatkowe ładunki.
    Najlepiej wystawić skrzynie Piccolo na łące, na której itemy z ładunkami będziesz mógł zbierać ręcznie w dogodnym dla siebie czasie, np. Latarnia morska lub Ogród ozdobny.

Czy masz jeszcze jakieś pytanie?

ChibiWeiWuxian dziękuję za pomoc.

4. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Pytań nie ma, temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.