Ładowanie gry

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Ewa171, 1 lipca 2016.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Ewa171

Ewa171 Forumowy żółtodziób

Witam,

Mam problem z załadowaniem gry... Wyczyściłam historię przeglądarki, a gra ładuje się do 55% i ani drgnie dalej.... Co mogę zrobić jeszcze aby zaczęła działać?

2. -uJoli-

-uJoli- Forumowy żółtodziób

mam ten sam problem co ewa171 od wczoraj

3. Ewa171

a już myślałam że to coś u mnie nie gra.... -.-

Odnośnie ładowania... Kto mi zwróci za kombajny... czas ucieka....

szkoda tylko mi kombajnu bo czasu ucieka a gra nie wchodzi... nikt za kombajn nie odda

Twoje posty połączyłam,

SMOD_Atena

Ostatnio edytowane przez moderatora: 1 lipca 2016
  4. -uJoli-

-uJoli- Forumowy żółtodziób

a ja nawet wczoraj nie mogłam zebrać ostatniej muszelki i co z tym będzie

5. siwa237

siwa237 Forumowy żółtodziób

widzę że nie tylko ja mam ten problem

6. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Samo czyszczenie przeglądarki nie wystarczy i co jakiś czas należy koniecznie wyczyścić ciasteczka cookies i flashowe.
    Zastosujcie się proszę do wskazówek z tego poradnika : >>>Gdy gra nie działa - poradnik <<<.

W szczególności wyczyśćcie pamięć przeglądarki, ciasteczka cookies i flashowe. Jeśli to niczego nie zmieni, odinstalujcie proszę i ponownie zainstalujcie wtyczkę AFP : >>>Reinstalacja Adobe Flash Playera<<<.

W ostateczności napiszcie proszę zgłoszenie do Pomocy Technicznej : >>>PORADNIK<<<.

Czy tutaj są jeszcze jakieś pytania?

irenad Twój post usuwam skoro otworzyłaś swój wątek i otrzymałaś odpowiedź tutaj: >>>klik<<<.

7. Ewa171

Dziękuję. Więc zostaje napisać do techników bo i ciasteczka i podręczna wyczyszczona a adobe działa ....

8. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę i skoro napiszesz do PT to tutaj temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.