Łąka, problem z polem

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika D3jaVu, 26 stycznia 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. D3jaVu

D3jaVu Forumowy żółtodziób

Witam, nie było mnie dłuższy czas i teraz gdy po powrocie wejdę na łakę kręcą mi się cały czas kwiatki. Pare dni odczekałem i problem nie znika. Nie mogę postawić żadnego pola ani zagrody. Gdy dostałem w prezencie budowniczego to za jego pomocą udało mi się rozstawić parę budynków, ale problem nie zniknął. Na innym komputerze jest ten sam problem, nie jest to wina flasha ani innych ustawień bo gdy założyłem nowe konto to tego problemu nie ma. Zna ktoś przyczynę ?

2. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

D3jaVu, jeżeli zastosowanie się do poradnika Gdy gra nie działa, nie przynosi efektu, gra nie działa prawidłowo od kilku dni, pozostaje Ci jedynie napisanie do Pomocy Technicznej, gdyż z pozycji forum nie jestem w stanie sprawdzić co się na Twojej farmie dzieje :)

Czy tutaj masz jeszcze jakieś pytania? :)

3. D3jaVu

D3jaVu Forumowy żółtodziób

Nie, dzięki

4. SMOD_Wadera*

SMOD_Wadera* Guest

W takim razie również dziękuję i zamykam temat :)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.