Łąka główna

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika kateszt, 6 listopada 2019.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. kateszt

kateszt Czeladnik forum

Witam, po zalogowaniu do gry okazało się, że na łące głównej tylko część pól jest obsiana. Chcąc zebrać dziką różę okazało się, że rośliny nie ma. Nie jest to pierwszy raz, gdy nie ma posianych roślin lub okazuje się, że część zagród nie jest oporządzona po ponowny zalogowaniu.

2. BA_Marion

BA_Marion Board Administrator Team Farmerama PL

Niestety, w grach online zdarzają się opóźnienia w przesyłaniu danych na serwer i w efekcie czasem nie wszystkie czynności się na nim zapisują, choć u siebie widzisz, że są wykonane. Najlepiej po zasianiu danej łąki/nakarmieniu zwierząt przejść na inną polanę i wrócić - sprawdzając czy wszystko się zapisało.

Czy masz jeszcze pytania?

zx221 lubi to.
  3. zx221

zx221 Półbóstwo forum

zawsze tak robię i myślałem, że jestem taaki mądry i tylko ja na to wpadłem

4. BA_Marion

zx221, gram już ładnych parę lat i zawsze tak robię. Odruchowo, podobnie jak odruchowo przekręca się klucz w zamku przy wychodzeniu z domu. Sieję na głównej, potem dzikiej i na leśnej. A później wracam i sprawdzam, czy jest OK - wracając na główną, dziką, potem leśną. Na Bahamie to samo. Teraz takie problemy z zapisywaniem danych raczej rzadko się zdarzają. Kiedyś były częstsze. Może dlatego utrwalił mi się ten nawyk...

kateszt, czy chcesz jeszcze o coś zapytać?

zx221 lubi to.
  5. kateszt

kateszt Czeladnik forum

Dziękuję za odpowiedź. Choć muszę stwierdzić, że czasami przez takie błędy czuje się jak schizofrenik i wątpię w to co robię

6. BA_Marion

kateszt, wierzę... :( Skoro jednak mamy tę sprawę wyjaśnioną, zamykam temat. Życzę jak najmniej niemiłych niespodzianek w postaci połowicznie obsianych łąk...:)

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.