Ą w sówkach

Temat na forum 'Archiwum - pomoc' rozpoczęty przez użytkownika Tygrysek901, 2 czerwca 2015.

Drogi Forumowiczu,

jeśli chcesz brać aktywny udział w rozmowach lub otworzyć własny wątek na tym forum, to musisz przejść na nie z Twojego konta w grze. Jeśli go jeszcze nie masz, to musisz najpierw je założyć. Bardzo cieszymy na Twoje następne odwiedziny na naszym forum. „Przejdź do gry“
Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.
  1. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Hej. Szukałam informacji na forum, ale nie znalazłam. Mam taki problem - jak wpisuję "ą" w wiadomości w grze, to kasuje mi całą treść. Staram się pamiętać, żeby nie pisać "ą", ale robię to odruchowo i często jedną wiadomość muszę pisać po kilka razy. Czy jest jakiś sposób, żeby to naprawić?

2. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Domyślam się,że korzystasz z Google Chrome i zapraszam do tego poradnika : >>>klik<<<

Czy też korzystasz z innej przeglądarki ?

3. chrumcia91

chrumcia91 Chodząca legenda forum

faktycznie na Firefoxie nie kasuje, na chromie miałam tak samo-po wpisaniu ą znikał cały tekst

4. Tygrysek901

Tygrysek901 Naśladowca mistrzów

Nie spodziewałam się, że to wina przeglądarki. Korzystam z chroma. Przeczytałam podlinkowany poradnik, zrobiłam co tam napisali i pomogło :)
    Dziękuję bardzo za pomoc, już wszystko OK.

5. SMOD_Atena

SMOD_Atena S-Moderator Team Farmerama PL

Bardzo proszę,cieszę się że wszystko już działa poprawnie.Życzę miłego dnia i temat zamykam.

Status tematu:
Brak możliwości dodawania odpowiedzi.